Over Mijzelf

Drijfveren en overtuiging

In mijn werk word ik gedreven door mijn passie voor mensen. Ik ben ervan overtuigd dat menselijke diversiteit een meerwaarde is die organisaties en individuen kan helpen om tot volledige ontwikkeling te komen. Ieder mens maakt eigen keuzes en is daar verantwoordelijk voor een aanspreekbaar op. Belangrijke inspiratiebronnen zijn beeldende kunst (met name beeldhouwkunst, kunstenaars als Rodin en Bernini), natuur (ik ben natuurgids en actief vogelaar), reizen (bij voorkeur door Azie, Midden-Oosten, waarbij het gaat om cultuur, natuur en mensen) en muziek (van Bob Dylan tot componisten als G├│recki). Deze inspiratiebronnen bieden onder meer voeding aan de uitvoering van mijn praktijk.

HRM

Bij humanresourcesmanagement draait het om mens&werk. Hoe staan mensen in hun werk, hoe staan ze in het leven en hoe brengen zij dat met elkaar in verbinding? In mijn managementfuncties bij internationale bedrijven als Booz&Co, Accenture, Clifford Chance, heb ik vorm gegeven aan een sterk personeelsbeleid, waar het er steeds om ging de kwaliteiten van werknemers te ontdekken, verder te ontwikkelen en voor de organisatie te benutten. Ik heb gewerkt op het gebied van hrm voor organisaties in de gezondheidszorg, de ICT-sector, de advocatuur, managementadvisering en zakelijke en non-profitdienstverlening. Aandacht voor mens&werk loopt als rode draad door mijn loopbaan. Voor een uitgebreid cv, zie LinkedIn.

Werkwijze

Met een motiverende, ondersteunende en creatieve aanpak laat ik mensen vanuit een ander perspectief kijken, en andere routes bewandelen. Een andere blik kan een oplossing bieden voor een probleem, of een antwoord op een vraag.

Maatwerk als standaard

Mijn trainingen en coachingstrajecten zijn daarom niet in een vaste vorm gegoten. Individuele coaching tijdens wandelingen door bos of duinen, een workshop beeldhouwen als onderdeel van een leergang, teambuilding in de Sinaï woestijn... Veel is mogelijk. In overleg met de opdrachtgever zoek ik de vorm die het beste past bij de vraag. Daarbij denk ik bij voorkeur 'out of the box', buiten de gebaande paden. Elk mens, elke organisatie en elke situatie is anders. Maatwerk is dan ook het sleutelwoord in mijn benadering.

Eerlijk Delen

Eerlijk delen en gelijke kansen zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Om deze waarden concreet te maken draag ik al vele jaren de stichting Anakita een warm hart toe en biedt mijn hulp aan refugeetalenthub.
- anakita
- talentrefugee hub